Segítünk megvalósítani elképzeléseit

 

 

Lakossági Villanyszerelés

Egy kapcsoló vagy lámpa felrakásától  komplett családi házak kivitelezéséig. Új családi házak teljes körű villanyszerelését vállalom, legyen könnyű szerkezetes vagy hagyományos tégla építésű .Igény esetén multimédiás rendszer kábeleinek kiépítése ,valamint a vagyonvédelmi és videomegfigyelő rendszer kábelezését is elkészítem .Lakások (tégla vagy panel ) felújításával, illetve bővítésével is foglalkozom. Gipszkartonba szerelt indirekt világítások elkészítése slag fénnyel vagy spotokkal,LED szallagal. Bútorok polcainak vitrinjeinek megvilágítása. Sótégla falak háttér világítása.

 • Fogyasztásmérőhely elhelyezése a telken E-on -os ügyintézéssel
 • Üres telek villany bekötés
 • A ház teljes villamos hálózatának kialakítása a dugalj és világítási áramkörökkel
 • Kertek,járdák megvilágítása.
 • Intelligens/Okos otthon és épületfelügyeleti rendszer kiépítése
 • Fűtésvezérlés kiépítése

Hívjon a + 36 20 / 32 – 77 – 888 -as telefonszámon, vagy írjon levelet a simonvillszer@gmail.com E-mail címre.

Ipari villanyszerelés

Műhelyek,Ipari létesítmények villanyszerelése: Elsőként felmérésre kerül a létesítményben működtetni  kívánt gépek teljesítménye, ennek alapján a megfelelő villamos mérőhely elkészítése. Az adott és a jövőbeli igényeknek meglelő főelosztó telepítése. Utána következhetnek a világítás áramköreinek kialakítása az adott munkafolyamathoz megkívánt megvilágítás figyelembevételével.Az épületen belül a szerelés leggyakrabban falon kívül kábeltálcákban vagy merev falu védőcsövekben bilincses rögzítéssel történik.Utolsó lépésként minden berendezés csatlakoztatása ipari csatlakozószekrényekben történik.

Gépek karbantartása , felújítása: Jó állapotú gépek villamos kötései,kapcsolói,érzékelői a fokozott igénybevétel miatt meglazulhatnak tönkremehetnek.Igény esetén időszakos vagy eseti jelleggel vállalom ezeknek a hibáknak a javítását.Régi gépek elöregedett kábeleik,vezérlésük nem csak termeléskiesést okozhatnak , balesetveszélyesek is lehetnek . Felújításuk sok esetben megoldható.

Villámhárító építés,felújítás: Villámhárító rendszerek építése és felülvizsgálata.Meglévő villámhárító rendszer felújítása.Földelők és levezetők cseréje,felfogók építése.Szigetelő lemezek elhelyezése.

Egyedi fűtésvezérlés :Manapság egyre gyakrabban előforduló probléma a különböző fűtési megoldások összekapcsolása egy rendszerré , vagy ha a fűtési rendszerünket több körre osztva gazdaságosan szeretnénk működtetni . Erre nyújtanak megoldást az egyedi fűtés vezérlések .Hogyan is működik ?A vezérlés fogadja a különböző helységekben elhelyezett termosztátok jelzéseit és ennek megfelelően kapcsolja a különböző fűtőberendezéseket ( a lehető leggazdaságosabb módon ) hogy a helyiségben az általunk beállított hőmérsékletet kapjuk.Négy termosztátos vevőegység, a termosztátok szabadon mozgathatóak.

Épület automatizálás:számos előnnyel jár és nem csak kényelmesebbé, hanem gazdaságossá is teheti otthonát, épületét.

 

 

 

 

Áramszolgáltatói munkák,Regisztrált villanyszerelő

 

 • Új villanyóra/fogyasztásmérő szekrények kiépítése
 • Teljesítménybővítés
 • Plombabontás
 • Ideiglenes vételezés
 • Áramváltós mérés
 • Csoportos mérőhelyek kiépítése: társasházak részére
 • Fogyasztásmérő helyek korszerűsítése

 

 

 

Kamrerarendszer

 • Analóg HD kamerarendszerek: ( AHD , TVI, CVI ) Hagyományos koax kábelen HD kép továbbítására van lehetőség. Meglévő régi (hagyományos TV-soros) de jól kábelezett kamerák cseréje megoldható ezekkel az eszközökkel. Kedvező áruk miatt a leggyakrabban használt lakossági kamera típus. Megoldható a távoli elérés mobiltelefon segítségével
 • Ip kamerarendszerek: Elérhető nagy felbontású HD képek. ehetőség van videó analitikai elemek használatára. POE táp ellátással lehetséges egy kábelen a kommunikáció és a működéshez szükséges feszültség továbbítása. Megoldható a távoli elérés mobiltelefon segítségével
 • Kiegészítők: A különböző kameratípusokhoz elérhetők szerelődobozok, oldalfali és mennyezeti tartók, oszlop rögzítő készletek

Riasztórendszer

Riasztórendszerek telepítése lakossági és ipari kivitelben.

Az általam szerelt riasztórendszereket az ügyféligényeihez igazítjuk. Leggyakrabban használt márkák Paradox és Texecom.

 • Kezelő: A LED es szám kijelzős kezelő a legegyszerűbb alaptípus, kisebb rendszerek első számú kezelőjének vagy nagyobb rendszerek másodlagos kezelőjének (Garázs,Emelet). LCD kezelők már digitálisan jelenítik meg a helyiségek nevét a rendszer állapotát. Érintő képernyős típusok grafikusan jelenítik meg a szükséges információkat.
 • Nyitásérzékelő: Nyílászárók védelmét szolgálja, megoldható segítségükkel az éjszakai bekapcsolás. Garázskapukra felszerelhető lépésálló fém kivitel.
 • Mozgásérzékelő: A felszerelt eszköz típusát a helysíég található nyílászárók minősége és az üvegfelületek nagysága határozza meg. Léteznek oldalfali, mennyezeti kivitelek
 • Sziréna: Egy jó hang-fényjelző fő szempontja hogy megfelelő nagyságú hangot tudjon kibocsájtani és esztétikailag a házhoz igazodjon.
 • Távirányító: A rendszer ki/be kapcsolására szolgál és visszajelzi számunkra a rendszer állapotát. Lehetőség van a garázskaput is működtetni segítségével.
 • Központ: Központi egység kiválasztását az érzékelők száma és a külön kapcsolni kívánt területek (Partíciók) határozzák meg. IP modul segítségével lehetőség van a mobiltelefonunkon is kezelni a rendszert

Villámvédelem kiépítés és felújítás

Új villámvédelmi rendszerek kiépítése meglévő villámvédelem felújítása. Villámvédelmi mérés.

1965560_329227357259542_7734192141342720430_o

Loxone Okos otthon rendszer és épületautomatika

Okos otthon kivitelezés Loxone rendszerrel. Épületautomatikai rendszerek kiépítése.

loxone